Kersten, bouwt aan Suriname

Over "Building & Construction"

De Building & Construction (Bouw en Constructie) divisie bestaat uit de bedrijven Alginco, BEM, Spanbeton en Argos. Deze divisie biedt totaaloplossingen aan, voor de bouw- en constructiesector en past HSEC standaarden toe in al haar operaties.

Deze vier bedrijven bieden een breed assortiment aan van materialen en diensten, zoals cement, bouwstenen, koeltechniek, waterleiding en elektrische installaties. Ons kantoor aan de Hoogestraat, het bouw- en  adviescentrum, verkoopt allerhande bouwmaterialen en verstrekt professionele adviezen aan projectontwikkelaars, ontwerpers, aannemers, contractors en ook aan doe-het-zelvers.

Nieuws

Lees nieuws

Vacatures

Alle vacatures

Onze bedrijven in Building & Construction

BEM

BEM, opgericht in 1954, is de eerste en meest ervaren beton maatschappij in Suriname in het vervaardigen en verkopen van bouwmaterialen en betonproducten en het aanbieden van diverse bouw oplossingen op het gebied van de bouw, wegenbouw, landbestrating, riolering, infrastructuur en grondstoffen.


Lees meer

Alginco

Het oorspronkelijke bedrijf werd opgericht in 1956. In 1970 werd het bedrijf door Kersten overgenomen van de gebroeders Van Swaay.


Lees meer

Argos

Argos werd in 1965 opgericht als een gezamenlijke onderneming (Joint Venture) tussen Kersten en Venezolana de Cementos. Argos is de enige producent van vers cement in Suriname. Het bedrijf is al langer dan 40 jaar een hoeksteen van de Surinaamse bouw- en constructiesector.


Lees meer

Spanbeton

Opgericht op 18 september 1970. Biedt Quickspan platen en andere voorgespannen en prefab betonelementen. Dergelijke elementen kunnen oa gebruikt worden voor palen ten behoeve van nutsvoorzieningen, betonnen damwanden en prefab funderingspalen.


Lees meer