Webhelp Suriname

Webhelp Suriname

Vind Webhelp Suriname

Over Webhelp Suriname

Webhelp Suriname is thuis in Paramaribo.
Vanaf eind 2010 heeft Webhelp de uitvoering van haar dienstverlening uitgebreid naar Suriname. Behalve dat Suriname Nederlandstalig is, sluit de Surinaamse mentaliteit naadloos aan bij Webhelp.
 
Webhelp Suriname, voorheen SNT Kersten, is meer dan een callcenter. We spreken liever over een facilitair contact center. Dit betekent dat wij klantcontact afhandelen voor diverse bedrijven en instellingen. Allemaal organisaties die ervoor kiezen om niet zelf al hun klantcontacten uit te voeren, maar dit (deels) uit te besteden aan een specialist, Webhelp.

Webhelp is als facilitair contactcenter dé essentiële schakel tussen bedrijven en instellingen en hun klanten op het gebied van bereikbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en het geven van het juiste advies op het juiste moment. Webhelp heeft jarenlange ervaring, is specialist en wordt als betrouwbaar gezien. klantcontact wordt met name gedaan door mensen en Webhelp investeert in haar medewerkers.

De missie van Webhelp is om de beste en een bevlogen partner te zijn van onze klanten op het gebied van klantinteractie management, die aan ieder klantcontact waarde toevoegt en uit ieder klantcontact waarde haalt, door kwaliteit, innovatie en flexibiliteit.

Webhelp Suriname is het beste van twee werelden: een samenwerking tussen Webhelp Nederland en Kersten Communication services. In Kersten heeft Webhelp een betrouwbare en uiterst professionele organisatie gevonden die goed bekend staat in de Surinaamse samenleving, met een visie die perfect aansluit bij die van Webhelp.

Webhelp Suriname is een jong en dynamisch bedrijf. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers, dus stap gerust bij ons binnen. Wij zijn gehuisvest in het Krasnapolsky Hotel op de eerste etage.

Werken bij Webhelp Suriname

Geen items gevonden

Vacature overzicht

Contactgegevens

Dominestraat 39
Paramaribo, Suriname
420902
info@sr.webhelp.com