CKC Corporate Facilities is ISO gecertificeerd

Op 18 augustus 2015 is CorFa met vlag en wimpel geslaagd voor de ISO 9001:2008 certificeringsaudit.

CorFa is ISO 9001:2008 gecertificeerd!

 

CKC Corporate Facilities NV, kortweg CorFa, mag in navolging op haar zusterbedrijven van C. Kersten en Co N.V., met trots het ISO 9001:2008 keurmerk dragen. Op 18 augustus 2015 jl. is CorFa, uw betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling en payrolling, met vlag en wimpel geslaagd voor de ISO 9001:2008 certificeringsaudit. Deze initiële audit is uitgevoerd door de certificeringsinstantie Kiwa Nederland.

 

De audit bevestigt dat CorFa succesvol het kwaliteitsmanagementsysteem heeft geïmplementeerd en dat deze verankerd is in de organisatie. CorFa is continu bezig om de kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren. Het is fijn om datgene wat zij uitdraagt, bevestigd te zien door een externe deskundige partij. De auditor was aangenaam verrast met de operatie en processen binnen dit uitzendbureau en heeft geen tekortkoming geconstateerd.

Met het kwaliteitsmanagementsysteem communiceren wij niet alleen kwaliteit naar de markt, maar zorgen wij ook voor transparantie en rust binnen de organisatie. Met deze stap heeft het uitzendbureau een stevige basis gelegd voor haar verdere groei. Bij de hercertificering zal er worden overgestapt op de versie ISO 9001:2015.

Over ISO 9001:2008

ISO 9001:2008 is dé internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen, een hulpmiddel dat een organisatie helpt om de doelstellingen op het gebied van kwaliteit te realiseren. Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan bedrijven met het aantoonbare vermogen om voortdurend te voldoen aan de wensen van de klant en de beschreven kwaliteitsnormen bij het leveren van producten en diensten.