Kersten, werken in Suriname

Over "Motors & Heavy Equipment"

De Motors en Heavy Equipment divisie van Kersten omvat de bedrijven die zich bezig houden met transport en grondverzet. Suriname is rijk aan natuurlijke hulpbronnen en om deze aan te wenden zijn topkwaliteit grondverzet machines nodig. CKC Machinehandel Surmac N.V. is het bedrijf die daarom ook Caterpillar vertegenwoordigd, wereldst beste grondverzet machines. Betrouwbare voertuigen zijn onmisbaar om de logistiek in een land te bevorden. CKC Motors Company N.V. draagt diens steentje bij door de bekendste voertuigmerken ter wereld te vertegenwoordigen.

Nieuws

Lees nieuws

Vacatures

Alle vacatures

Onze bedrijven in Motors & Heavy Equipment

CKC Motors Company N.V.

Kersten ging in 1919 van start met activiteiten in de automobielsector, als onderdeel van haar warenhuis in het centrum van Paramaribo. In 1937 werd dit een zelfstandige activiteit uitgevoerd door de technische afdeling die handelde in auto’s van het automerk Chrysler en tractors van het merk Caterpillar.


Lees meer

CKC Machinehandel Surmac

Opgericht in 1957. Is betrokken bij alle belangrijke industrieën zoals mijnbouw, energie, bosbouw, gouvernement, marine, olie en gas, industrie, steengroeve en aggregaten, landbouw, (zware) constructie.


Lees meer