International Commodities

International Commodities

Vind International Commodities Naar de website

Over International Commodities

Met meer dan 75 jaar ervaring in het bedrijfsleven, is Kersten International Commodities N.V. (INCOM) een succesvolle handelsonderneming, die een breed scala aan farmaceutische producten aanbiedt, maar haar portefeuille ook steeds verder uitbreidt naar andere (huishoudelijke en consumenten) producten. INCOM is de leverancier van farmaceutische en andere producten van bekende merknamen, waaronder insecticiden (bv. Baygon, Raid & OFF), huishoudelijke producten, lichaamsverzorgingsproducten en parfums.
Naast het uitgebreide assortiment van producten en de permanente voorraad van merknaam geneesmiddelen, biedt het bedrijf ook generieke geneesmiddelen van hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Gezien de Christelijke achtergrond, leeft binnen INCOM de diepgezetelde behoefte om een ondersteunende rol te vervullen bij het handhaven van de voorwaarden voor een goede kwaliteit van de openbare gezondheidszorg. Binnen dit streven heeft winstmaximalisatie niet de belangrijkste prioriteit. Daarom biedt zij tevens generieke geneesmiddelen, afkomstig uit o.a. Europa en India.
 
INCOM anticipeert op de locale behoeften en levert een bijdrage aan de continuïteit, door de markt te voorzien van betaalbare geneesmiddelen van goede kwaliteit. Dit zal hoogstwaarschijnlijk ook tegenstand bieden aan de oneigenlijke concurrentie die het gevolg is van illegale importen van geneesmiddelen.

Contactgegevens

Waterkant 80
Paramaribo, Suriname
(597) 426079
ckcincom@sr.net
www.kerstenhealthcare.sr