Holding Services

Over "Holding Services"

Kersten Holding Services is de business unit die de koepel waarin 4 (vier) verschillende bedrijven vertegenwoordigd zijn, namelijk:

Smaragd Mining, verantwoordelijk voor de inkoop en export van goud

Kersten Lease, auto leasemaatschappij binnen Kersten

CKC Corpprate Facilities, ook wel bekend als CORFA, uw betrouwbare partner voor werkgevers en werknemers

Massy Kersten Energy Services, verantwoordelijk voor het leveren van energie-oplossingen.

Vacatures

Alle vacatures

Onze bedrijven in Holding Services

Smaragd Mining

Smaragd Mining N.V. is een werkmaatschappij van C. Kersten en Co. N.V. (www.kersten.sr). Kersten is een 246 jaar oud gediversificeerd concern met een verkoopcijfer van USD 100 miljoen in 2011, en bestaat uit een holdingmaatschappij en 16 actieve dochtermaatschappijen die opereren in verschillende belangrijke sectoren van de Surinaamse economie, te weten mijnbouw, infrastructuur, bosbouw, bouw en constructie, vastgoed, gezondheidszorg, automotives, communicatie en hospitality.


Lees meer

Kersten Lease

Kersten Lease is de operating company die zich bezig houdt met het leasen van auto’s en equipment aan verschillende bedrijven. De oprichting vond plaats in 2011 en het bedrijf was in 2012 operationeel. Inmiddels bedient Kersten Lease verscheidene lokale bedrijven. Zo zijn Staatsolie, Suralco en verscheidene contractors klant van Kersten Lease.


Lees meer

CKC Corporate Facilities

De betrouwbare partner die werkgevers en werkzoekenden bij elkaar brengt. Dat is CKC Corporate Facilities N.V. (kortweg: CorFa), het full service uitzendbureau van C. Kersten en Co. N.V. dat opgericht is in februari 2011.


Lees meer

Massy Kersten Energy Services n.v.

Massy Group is een regionaal conglomeraat en gevestigd in Trinidad sinds 1922. De samenwerking tussen Kersten en Massy is het direct gevolg van het bezoek van de CCO van Kersten aan Trinidad in 2010, waarbij er een uitnodiging is verstrekt aan Trinidad om naar Suriname te komen om ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling van de energie sector.


Lees meer