CKC Corporate Facilities

CKC Corporate Facilities

Vind CKC Corporate Facilities Naar de website

Over CKC Corporate Facilities

De betrouwbare partner die werkgevers en werkzoekenden bij elkaar brengt. Dat is CKC Corporate Facilities N.V. (kortweg: CorFa), het full service uitzendbureau van C. Kersten en Co. N.V. dat opgericht is in februari 2011. Voor bedrijven en arbeidskrachten door heel Suriname verzorgt CorFa oplossingen op maat voor recruitment, administratie en persoonlijke carrièreontwikkeling.

CorFa is een jong en dynamisch bureau dat kan bouwen op de jarenlange ervaring van Kersten. Met een breed pakket aan diensten op maat zijn wij de ideale schakel tussen werk­gever en werkzoekenden. Als uw betrouwbare partner komen wij elke afspraak na. U kunt rekenen op de professionaliteit van gedreven deskundigen met oog voor detail en passie voor resultaat.

Als startend uitzendbureau bestond het werknemersbestand in 2011 uit ongeveer 40 uitzendkrachten, die specifiek geworven werden voor onze dochter onderneming SNT Kersten.

Heden is CorFa uitgegroeid tot een bestand van meer dan 200 uitzendkrachten. De uitzendkrachten zijn in dienst van CorFa en worden geplaatst bij de verschillende Divisies van C. Kersten en Co. N.V.

De diensten die CorFa levert:
aan werkgevers:

  • Werving en selectie
    Laat CorFa u de zorgen van het zoeken naar nieuw personeel uit handen nemen. Door onze strenge voorselectie worden alleen de meest geschikte kandidaten aan u voorgesteld. Wij kunnen u zelfs het gehele sollicitatietraject, vanaf de opmaak van de advertentie tot aan de bemiddeling met de nieuwe kandidaat, uit handen nemen. Zoekt u liever zelf naar personeel? Vraag naar ons bestand of draag zelf een kandidaat aan. Wij verzorgen de rest.
  • Personeelsadministratie 
    Het beheren van personeelsgegevens is een taak op zich. Zeker als daar ook nog het bijhouden van verlof en verzuim bij komt kijken. Bij CorFa werken specialis­ten die dit allemaal van u over kunnen nemen. Door onze deskundigheid zorgen wij voor de juiste bemiddeling, de juiste persoon op de juiste plaats. Zelfs voor alle zaken rondom arbeidsovereenkomsten kunt u bij Corfa terecht.
  • Payrolling 
    Besteed de fiscale en administratieve lasten en risico's van personeel uit aan CorFa. Door de payrolling op maat te laten verzorgen door ons, blijft uw admi­nistratie overzichtelijk. Bovendien vermijdt u de nadelen van direct dienstver­band, terwijl u wel de voordelen krijgt. Zelfs het uitbetalen van de salarissen wordt u geheel uit handen genomen. Onze experts leggen u graag uit wat onze payrolling-diensten voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Diverse correspondentie
Zorg dat de correspondentie met uw werknemers altijd foutloos verloopt. Laat de specialisten van CorFa uw waarschuwingsbrieven, ontslagbrieven en werkgeversverklaringen opstellen. Zo weet u zeker dat uw werknemer de juiste correspondentie op tijd krijgt.
Wilt u meer weten over onze maatwerk diensten? Neem contact op voor meer informatie.

Bouw met CorFa aan een gezonde onderneming met gemotiveerd personeel.

Aan werkzoekenden:

Met CorFa vindt u de carrière die bij u past. Om u in contact te brengen met de perfecte werkgever, luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Uiteraard kijken we naar het soort werk dat u zoekt, maar CorFa gaat graag een stap verder om de juiste match te maken.
Op basis van een uitgebreid gesprek maken wij een profiel. Aan de hand van dat profiel zoeken wij de werkgever die het beste bij u past. Alleen de bedrijven met de functies die bij uw wensen passen, worden (met uw goedkeuring) geselecteerd voor een sollicitatiegesprek.
Ook na uw indiensttreding blijft CorFa graag op de hoogte van uw situatie. Zo helpen wij u verder te bouwen aan een mooie carrière en kijken we desgewenst mee waar uw mogelijkheden liggen. Bel of kom langs voor ons meest actuele vacatureoverzicht en schrijf u direct in. Begin vandaag met CorFa aan de volgende stap voor een succesvolle toekomst.

Werken bij CKC Corporate Facilities

Contactgegevens

Dominestraat 36-38
Paramaribo, Suriname
(597) 471826 / (597) 479461
corfa@kersten.sr
www.corfa.sr