BEM

BEM…Steengoed!

Vind BEM Naar de website

Over BEM

BEM, opgericht in 1954, is de eerste en meest ervaren beton maatschappij in Suriname in het vervaardigen en verkopen van bouwmaterialen en betonproducten en het aanbieden van diverse bouw oplossingen op het gebied van de bouw, wegenbouw, landbestrating, riolering, infrastructuur en grondstoffen.

In de jaren zestig werden de  productie activiteiten verplaatst van de Saramaccastraat naar Dijkveld en in  2002 werd de verkoopafdeling overgebracht naar de Hoogestraat.
Het kantoor aan de Hoogestraat werd bij de launch van de Kersten Building & Construction Divisie, omgedoopt tot het Bouw- en adviescentrum.
Professionals in de bouw, aannemers en doe-het-zelvers worden op deze locatie voorzien van materialen en advies.

Met de continuïteit in gedachten, pleegde de maatschappij in 2007 enkele grote investeringen, met als mijlpaal de introductie van een nieuwe productie-lijn in 2008. Daarnaast zijn er maatregelen genomen om de verdere versterking van het operationele proces en de concurrentie positie te garanderen. Dit is voor de BEM uiteraard een continu proces.

Vanaf 2009 biedt BEM naast haar standaard assortiment ook op maat gemaakte producten aan de klant aan. Het bedrijf werkt nauw samen met de klant om speciale producten te ontwikkelen en te vervaardigen die voldoen aan de specifieke behoeften van de desbetreffende klant. 

Enkele sterke punten van BEM zijn:

  • Leverancier van hoogwaardige producten in overeenstemming met internationale standaarden;
  • Continue verbetering;
  • Op maat gemaakte producten;
  • Service;

Contactgegevens

Vensurlaan 3
Dijkveld, Suriname
(597) 481155
bouwen@kersten.sr
www.bem.sr