Alginco

Alginco installeert de toekomst!

Vind Alginco Naar de website

Over Alginco

Het oorspronkelijke bedrijf werd opgericht in 1956. In 1970 werd het bedrijf door Kersten overgenomen van de gebroeders Van Swaay. Alginco heeft al meer dan 50 jaren ervaring in onder andere:

  • (H)VAC en koeltechniek;
  • Elektrotechnische installaties, in het bijzonder laagspanningsinstallaties;
  • Installatie en onderhoud van generatoren;
  • Water- en gasinstallaties.

In de meer recente afgelopen jaren is Alginco betrokken geweest bij grote projecten  zoals VSH, het Medisch Wetenschappelijk Instituut, DSB Bank, Diakonessenhuis (ziekenhuis), Telesur (nationaal telecommunicatie bedrijf van Suriname), het Academisch Ziekenhuis, de Anton de Kom Universiteit en het Bergendal Eco & Cultural River Resort. In het kader van de steeds stijgende energie kosten streeft Alginco ernaar gelijke tred te houden met de internationale ontwikkelingen in de technologie om haar klanten structureel de meest actuele en adequate oplossingen te kunnen bieden. Zo heeft Alginco een assortiment van Energy-Star geklasseerde producten. Vanuit deze gedachte, heeft het bedrijf in 2009 op bepaalde gebieden aanzienlijke operationele en commerciële vooruitgang geboekt. Vermeldenswaard zijn de marktgedreven visie, reorganisatie en de strategische partnerschappen aangegaan met Lennox, Mitsubishi Electric, CPS, ALP, Galco, Efapel en diverse anderen.

Door voortdurend te investeren in nieuwe technologie en  kennis, maar vooral in management en medewerkers, gaat Alginco met vertrouwen de toekomst tegemoet!

Contactgegevens

Zwartenhovenbrugstraat 114
Paramaribo, Suriname
(597) 474848
info@alginco.com
www.alginco.com